Ja ets elector?


Per accedir a les teves dades com a elector a les primàries de la teva circumscripció, cal que introdueixis el teu número NIF o NIE.

Introdueix el numero d'identitat amb la lletra o lletres sense espais, ni punts, ni guions i en majúscules.

Un cop validat el teu NIF o NIE, rebràs un correu electrònic amb tota la informació sobre la teva condició d’elector.

Document NIF/NIE
Camp obligatori

ATENCIÓ

Un cop us heu registrat una primera vegada, ja formeu part del registre d'electors de Nova Política-Nova Primàries. Així, si ja us heu registrat per alguna de les eleccions primàries anteriors, no cal que us torneu a registrar per al procés de primàries actual.

Fes-te'n elector


Per ser elector a les primàries organitzades per Primàries, t’has d’inscriure al cens d’electors i assumir el compromís de lluitar políticament per la independència de Catalunya i respectar allò establert en el Reglament de les Primàries. El Reglament de les Primàries et garanteix els teus drets com a elector, i el pots trobar a l’apartat Les Primàries del web.

Per completar el procés per ser elector cal que omplis obligatòriament tot el formulari que et mostrem a continuació.

Títol
Sr. Sra.
Camp obligatori
Nom
Camp obligatori
Primer Cognom
Camp obligatori
Segon Cognom
Camp obligatori
NIF / NIE
Camp obligatori
Demarcació
Camp obligatori
Codi Postal
Camp obligatori
Correu electrònic
Heu d'escriure una adreça de correu vàlida
Telèfon *

Vull fer-me voluntari

Camp obligatori He llegit i accepto el Reglament de les Primàries i la Política de Privacitat.

Camp obligatori

 Sóc major de 18 anys

Camp obligatoriPOLÍTICA DE PRIVACITAT

La legislació que s’aplica en les eleccions al Parlament de Catalunya és la mateixa que la que s’aplica a les corts d’Espanya, que és la llei del règim electoral general. En els seus articles 45 i 169 s’exposen les condicions per poder-s’hi presentar.

Condicions legals d’Elector

Al complimentar i enviar la sol·licitud d'Elector, esdevindràs Elector de Primàries, partit polític amb CIF: G65316507, i seràs titular dels drets associats. La finalitat del tractament de les teves dades és la dur a terme la gestió administrativa, organitzativa i informativa de la teva condició d'Elector legal del partit per a les eleccions vinents al parlament de Catalunya.

Informació bàsica sobre la protecció de dades

Amb la inscripció d’aquest formulari de forma telemàtica autoritzes Primàries a tractar les teves dades personals de conformitat amb la següent informació:

Responsable del tractament: Primàries.
Finalitat del tractament: gestionar la teva condició d’elector del partit.
Legitimació: el teu consentiment.
Destinataris: les teves dades no seran cedides a tercers si no és per obligació legal o per donar compliment a la finalitat del tractament autoritzada.
Drets: pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les teves dades a l’adreça info@novaprimaries.cat.
Informació addicional: pots consultar informació més detallada sobre la política de privacitat de Primàries a l’apartat de Política de Privacitat.